- Strefa klienta
-
Koszyk (0)
- Producenci
- Kategorie
-
Najlepsze Przysmaki Liofizowane Brit Raw Treat 4x40g


Wpisz swój e-mail |
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||
Cena przesyłki |
10,99 zł
|
||||||
Dostępność |
Oczekiwanie na dostawę
|
||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Przysmaki Liofilizowane Brit Raw Treat 4x40g
dla Psa


Zestaw Przysmaków liofilizowanych Brit Raw Treat
- 1x Brit Raw Treat Immunity 40g
- 1x Brit Raw Treat Skin&Coat 40g
- 1x Brit Raw Treat Urinary 40g
- 1x Brit Raw Treat Digestion 40g
Zestaw przysmaków liofilizowanych z bardzo dużą ilością mięsa. Naturalne, bez konserwantów, bez barwników. Immunity - wsparcie odporności,Skin&Coat - wsparcie kondycji skóry i sierści, Urinary - naturalne wsparcie dróg moczowych, Digestion - wsparcie trawienia.
OPAKOWANIE: 40 g

Brit Raw Treat Urinary Freeze-Dried Topper Turkey with Probiotics, Pumpkin and Cranberries
SKŁAD: świeże skrawki z indyka (80%), świeża wątroba z indyka (15%), lignoceluloza (2%), dynia (1%), suszona żurawina (Vaccinium vitis-idaea) (1%), mąka grochowa.

Brit Raw Treat Digestion Freeze-Dried Topper Chicken with Probiotics and Psyllium
SKŁAD: świeże skrawki z kurczaka (80%), świeża wątroba wieprzowa (16%), lignoceluloza (2%), mąka grochowa, łuski i nasiona psyllium (0,5%), bakterie inaktywowane i ich części (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 komórek/kg).

Brit Raw Treat Immunity Freeze-Dried Topper Lamb & Chicken with Probiotics, Milk Thistle Seed and Rosemary
SKŁAD: świeże skrawki z kurczaka (54%), świeże skrawki z jagnięciny (26%), świeża wątroba wieprzowa (16%), lignoceluloza (2%), nasiona ostropestu plamistego (1%), suszony rozmaryn (0,5%), mąka grochowa, bakterie inaktywowane i ich części (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 komórek/kg).

Brit Raw Treat Skin&Coat Freeze-Dried treat Topper Fish & Chicken with Probiotics and Algae
SKŁAD: świeże skrawki z kurczaka (54%), ścinki z świeżych ryb (26%), świeża wątroba wieprzowa (16%), lignoceluloza (2%), suszone algi Ascophyllum nodosum (1%), mąka grochowa, bakterie inaktywowane i ich części (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 komórek/kg).